Grupa:
Inwestycje.pl Waluty.com Kantory.pl Investing.pl Fundusze24.pl TwojeFinanse.pl Forum-Prawne.pl
oferty biznesowe   giełda samochodowa   oferty pracy   english version

Czasy na świecie:

Nowy Jork (USA) 22:09:00 -6h
Tokio (Japonia) 12:09:00 +8h
Sydney (Australia) 13:09:00 +9h
Londyn (Anglia) 03:09:00 -1h
kursy walut | Waluty.com.pl

Czasy na świecie

Czasy na świecie

Czasy na świecie

Poniżej prezentujemy czasy z różnych miast na świecie oraz przesunięcia czasowe względem Polski.

Dziękujemy.

Algier (Algeria) 04:09:00
Amstertdam (Holandia) 04:09:00
Boston (USA) 22:09:00
Canberra (Australia) 14:09:00
Casablanca (Maroko) 04:09:00
Chicago (USA) 21:09:00
Dublin (Irlandia) 03:09:00
Genewa (Szwajcaria) 04:09:00
Helsinki (Finlandia) 05:09:00
Hong Kong (Chiny) 11:09:00
Honolulu (Hawaje) 17:09:00
Istambuł (Turcja) 06:09:00
Jerozolima (Izrael) 05:09:00
Kair (Egipt) 05:09:00
Londyn (Anglia) 03:09:00
Los Angeles (USA) 19:09:00
Montevideo (Urugwaj) 00:09:00
Moskwa (Rosja) 06:09:00
Nowy Jork (USA) 22:09:00
Ottawa (Kanada) 22:09:00
Rio de Janeiro (Brazylia) 00:09:00
Rzym (Włochy) 04:09:00
Shanghai (Chiny) 11:09:00
Singapur (Singapur) 11:09:00
Sydney (Australia) 14:09:00
Taipei (Taiwan) 11:09:00
Tokio (Japonia) 12:09:00
Toronto (Kanada) 22:09:00
Warszawa (Polska) 04:09:00
Waszyngton USA 22:09:00

Chcesz otrzymywać nasz newsletter? Wystarczy, że podasz swój adres email



Zobacz newsletter waluty.com.pl

Reklama